The infinite struggle

God Kväll
Sitter här i min otroligt bekväma soffa,njuta av min roibos te och lyssnar på Prince - sexy dancer. Jag vill bara börja dansa! Men det känns väldigt dumt och dansa själv kl 21:30 på en Måndag kväll. Men jag blir jävligt glad ändå :))
Jag har inte gjort klart mitt arbete i Modern Musik kultur. Jag har varit för lat idag, dåligt! Men jag har ju tid, det värsta jag vet är när någon har bråttom. Jag har aldrig bråttom, nästan aldrig.
Idag har jag haft webbdesign i 3 timmar och sedan engelska B i 3 timmar, helt okej! Sedan var Sara, Nadja och jag på gymet!Duktigt.
Juste! Jag tänkte skriva lite om varför bloggen heter The infinite Struggle. Lika med Den oändliga kampen. Låter som att jag ska prata om historia men jag tänker skriva om livet istället. Livet är ju en oändlig kamp eller hur? Det går upp och ner, och det är bra. Man måste kämpa för något man vill ha eller  vill nå..och den kampen tar aldrig slut.
Så nu vet ni.
God Natt :*

/Franzi♦

. Välkommen till min blogg

Nu har jag äntligen skaffat blogg, efter halva Sverige har gjort det. Jag brukar läsa andras bloggar så vi får se om det här blir kul.På bilden (från vänster) - Marianne, Sara, Nadja, Jag & Sofia. Jag ska nog skriva ett inlägg ikväll med. Nu måste jag nämligen plugga



Nu har jag äntligen skaffat blogg, efter halva Sverige har gjort det. Jag brukar läsa andras bloggar så vi får se om det här blir kul.På bilden (från vänster) - Marianne, Sara, Nadja, Jag & Sofia. Jag ska nog skriva ett inlägg ikväll med. Nu måste jag nämligen plugga " Modern Musikkultur".    /F♦


RSS 2.0