18:21

Är äntligen hos Mary :D Frisören kommer snart och senare ikväll blir det bio!
Hade kul hos pappa med. Var uppe vid havet och allt :D
Imorgon blir det PARTY !! Hoppas alla ni már bra!
Gott nytt ár pá er !!
Sá här var det sist.. hihi vi hade skit kul!







16:08

Ska strax åka, så jag ville bara önska er ett gott nytt år!♥

Berlin here I come! Jippie! :D

12:02

God morgon!

Vet ni vad jag ska göra idag?
Jag ska packa! Ikväll ska vi nämligen åka till Mormor och imorgon bitti (jätte jätte tidigt) ska vi åka till Tyskland.
Ja, så dagen kommer bestå av tvätta tvätt och packa.

Jag längtar så! Först så ska jag åka till pappa, den 30 ska jag till Mary, vi ska till frisören. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, är lite sugen på att färga det rött. Men vågar jag? Skulle jag ens passa i det? Eller ska jag ha röda slingor istället? Jag vet inte riktigt om jag skulle passa i det. Jag får se vad frisören kommer säga. Men jag vil iaf ha lite förändring.

Jag ska föröska vara så aktiv som möjligt, men jag kan inte lova något. Jag kommer va rätt upptagen. Mary och jag har planer för varje dag och i slutet av lovet kommer jag va hos pappa i en vecka och han har världens segaste dator.

Men det blir en vecka hos Mary och en vecka hos Pappa. Jag kommer hem den 9 jan.

Så nu ska jag sätta i gång, men först frukost! Mums.

/F♦

Del 2

Som ni kanske har läst tidigare ska jag börja prata om en person varje dag eller när jag helt enkelt har tid och Idag fortsätter vi! Del 2.
Idag tänkte jag prata om Tanya!
Vi börjar med en bild som vanligt,
Jag och min underbara Tanya.


Vi lärde känna varandra genom praktiken. Jag hade 4 veckors praktik hos Jini Sofia medans hon hade det i fler månader. Vi hade otroligt kul tillsammans och hade lätt för att prata med varandra. Jag saknar tiden så sjukt mycket! Det fanns ingen dag då vi inte skrattade, hon fotade mig, vi shoppade, vi festade och varje gång vi sov hemma hos Jini pratade vi i timmar! Tyvärr bor Tanya på Öland och jag här i Målilla, så vi hinner inte ses så ofta. Men snart ska jag åka till Kalmar och då ska jag passa på o träffa min Tanya! Ni ska veta, Tanya är en otroligt duktig fotograf och en underbar vän som jag inte vill tappa kontakten med! ♥

Typiskt Tanya
  • Tanyas underbara skratt
  • Röda läppar
  • Fina klänningar

21:15

Hey Ho!
Jag har inte skrivit föratt jag inte har varit hemma! Eller jo inatt, men jag var väldigt onykter då.
Idag var vi hos mormor och morfar hela dagen, det var riktigt mysigt. Men nu mår jag bra för första gången idag! Jag har aldrig varit så bakis!
Nu är julen över och jag hoppas att alla ni har haft en riktig bra jul.
Jag kanske skriver lite senare igen + ett par bilder. Ananrs hörs vi imorgon.
/F♦

Spöket

God morgon!

Jag vaknade ganska sent idag och det är inte konstigt med tanken på att jag inte kunde sova inatt pga. spöket här hemma. Jag måste berätta det! Klockan var 2-3 på natten Jag sov hos min bror på en madrass igår(eftersom farfar & farmor sov i min säng), tog med datorn för att jag inte kände mig trött än. På MSN börjar en kompis och jag prata om spöken, jag berättade att vi har ett hemma. Helt plötsligt hör jag något mot dörren, det lät som en katt ville komma in. Så jag gick och kollade, ser ingen katt. Jag går genom hela övervåningen och trappan, hittar ingen katt. Det var mörkt och läskigt som fan! Jag gick tillbaka och sa att det är bäst att sluta prata om det här nu.
Sen hörde jag ett ”klick” som kom från trappan. Vi har lampor där som tänds automatisk när någon går förbi. Den här uppe är trasig så den gör bara ”klick”. Och det gjorde den, jag känner igen ljudet från när jag går förbi. Men hela huset sov och morgonen fick jag reda på att den ena katten var ute och den andra sov hos farfar hela natten!  Imorse frågade jag om någon kom upp i trappan igår, men ingen som gjorde det plus att jag skulle hört trappsteg eller annat då också, men det gjorde jag inte.
Jag var så rädd så jag stängde av datorn och la mig till min bror istället. Jag tittar till fönstret och vad är det jag ser? Belysningen vid fönstret rör sig jätte mycket!  Ni anar inte, jag har aldrig varit så rädd!
Jag väckte min bror och han sa att de alltid gör så där. Men de gjorde inte så imorse när jag vaknade och inte nu heller. Ville spöket reta mig? Vill han inte att jag ska prata om honom?

/F♦


12:39

God Jul Alla ♥

Precis städat det sista tillsammans med mina föräldrar,snart kommer farmor och farfar och då ska vi börja laga mat. Det kommer bli supermysigt.
Hoppas att alla har en underbar julafton.
Puss på er!


/♦

20:01

Jag kom på en kul grej idag!
Varje dag, eller nej inte varje dag! Nån gång då och då ..laddar jag upp en bild på en person, det kan va en kompis, en kändis eller vad som helst. Och så skriver jag lite om den personen, alla får skriva kommentar om den personen också. Om de känner honom/henne eller om de i överhuvudtaget har något att säga.

Vi börjar med Pontus Kressner bara för att han kollade min blogg idag och sa att jag har "coola bilder". Haha!
Vi börjar med en bild



Japp, bilden säger allt! Den här grabben älskar In Flames! Han får en stjärna för det*
Pontus och jag träffades på In flames i Stockholm för några veckor sen. Jag hatar honom för han fick träffa In Flames backstage.. som ni ser!! Men annars är Pontus snäll, han tänkte till och med skicka choklad hem till mig. Men jag har inte fått något än.. någon som kan förklara för mig varför?
Vad kan jag säga mer? Han är lat men det gör inget eftersom han har bra musiksmak.
Juste, jag kan ju berätta hur vi började prata med varnadra. Efter In Flames stod han med sin kompis bakom oss, jag såg bilden han höll i handen, på bilden såg jag In Flames och Pontus. Jag var tvungen o fråga varför dom fick träffa In flmaes och inte jag. Haha! Så jag började babbla med dom!
Vi ses på Sonisphere!

/F♦

12:43

Kanske dags att blogg igen? Ja, jag ska blogga varje dag nu..igen.
Snartär dte jul och jag har mycket att göra. Jag städar, lagar mat, slår in julklappar. Mina föräldrar jobbar 24/7 så igår slog jag in mina egna julklapp, mina föräldrar tog bort alla som var till mig men dom glömde en. Haha. Men nu är allt klart och imorgon är som tur ALLA lediga.

Sara var här igår, mysigt värre! Fick ett paraply och öronhänger. Jättefina! Älskar paraplyet, ser lite 60-tal ut.
Hon fick Slash boken och lite godis av mig och jag måste låna den! Hihi! Älskar sånt!

Måste rekomendera en skiva The heroin diaries.Det är skivan till Nikki sixxs bok (the heroin diaries).
Den är riktig bra, ni hittar den på Spotify här.
Permission är helt klart bästa låten!

Nu ska jag städa lite och sedan titta på Desperate Housewives.

/F♦

13:46

Ooooooh jag har inte bloggat på jättelänge! Jag ska sälja mina skidor idag, förhoppningsvis! 3 som är intresserade.

Var som sagt i Stockholm i fredags, det var jättetrevligt! Hela skolan var och åt på europas största Ikea. Sedan var vi på Cossmonova. Senare träffade jag sötnos Linnea också. Ville verkligen stanna där. Vi skulle haft så kul! Men nej istället satt jag på en buss och mådde illa och hade marddrömmar så fort jag somnade. Plus att det var kallt, men nu ska jag sluta klaga. Jag hade jättekul iaf och jag älskar Stockholm och min skola!

Igår var jag barnvakt åt mina bröder och en annan liten pojke, lagade mat, alldelse för mycket mat. Så när mina föräldrar kom hem kl 3 på natten åt dom! Haha!

Var och fotade lite igår:





/F♦

23:02

KÖPT SONISPHERE BILJETTER IDAG <3
STOCKHOLM IMORGON, GODNATT!

13:26

Jag vill hem, har snart lektion med Gresse och sen ska jag vänta på Sara. Ska simma.. det ska bli skönt! Och vet ni vad jag ska göra sen? Jag ska hem, sätta mig vid brasan och läsa min bok!
Imorgon ska vi till Stockholm, hela skolan! Det ska bli kul. Ska träffa Linnea och kanske träffar man på annat folk, folk man har träffat på In Flames till exempel. Om vi ens har tid för det. Men det kommer nog att bli trevligt!
Jag hade velat stanna i Stockholm men det går inte, jag har lovat mina föräldrar att vara barnvakt på Lördag, dom ska iväg till Metropol/Julbord.

Mustasch ska komma till Siesta! Enda bra band.. men man ska ju ändå jobba där så det spelar inte så stor roll..


23:16

Fick hem en bok idag, den är så jävla bra! Jag vet att ni är trötta på "vampyrer" och allt det där. Men den här boken är skitbra! Kan inte sluta läsa. Ibalnd kan det vara så otroligt skönt att bara glömma sitt egna liv och läsa om någon annans? Som blir vampyr? Haha Nej! Så finns det ngt bättre än att sitta med sin älskade katt och läsa en as bra bok medans det snöar ute? Nej!







Städat och rent =)

/F♦

17:18

Jag hann tyvärr inte uppdatera i skolan, hade mycket idag. Kom till skolan och somnade eftersom jag hade 70 min innan vi började. Vaknade av att Tony sa" God morgon Franzi"! Haha, helt plötsligt var det mycket folk på uppehållsrummet. Hade mardröm, har det varje gång jag somnar nu förtiden. Det handlar aldrig om något speciellt eller samma sak, alltid något annat.
Sedan hade vi matte och jag råkade somna igen, den här gången vaknadejag av att Carro sa " Franzi somna inte nu". Men sen satt jag igån och jobbade, efter lunchen hade vi förläsning. Riktigt intressant var det. Det handlade om sånt jag vill eller ibland redan jobbar med. Angagera evenemang osv. Och till slut pratade han även om P3 Guldgalan eftersom vi ska dit om en månad. Jag längtar! Bla. får man träffa Mustasch, Mano Diao och Promoe då!

Jobbade ju på Mustasch spelning för någon månad sen och efterfestade med dom också, här en bild på mig och gitarristen.


/F♦

20:22

Det är ingen ide att skriver något mer inlägg idag. Jag är depp och har varit det hela dagen.
Blupp Blupp

asdfghjklöäölkjmnhbgfvcdsertyhbnmjkiuytgrfcvbnjkiuytrfedsxcvbnm,kloiuytgrfdxsdcfvghjklö.

13:41

Sitter på körskolan och förösker plugga lite, tar bussen vid halv 3. Har ju tagit upphåll egentligen men efter lovet ska jag köra igång igen ,hårt! Vill ju ha mitt körkort, men jag måste väl erkänna att jag är väldigt lat. Men det ska jag ändra på.
Pratade med tjejerna om att vi snart ska beställa biljetterna till Sonisphere, jippie!
Tänk att få se Iron Maiden och Mötley crüe + flera som Alice Cooper mm. !!
Blev ingen förläsning idag. Tur det.

/F♦

20:40

Måste bara säga en sak. Skit i alla stavfel ni kan hitta på den här bloggen. Jag vet, jag är inte särskillt duktig på att skriva men jag gör mitt bästa för att få fram tankar och känslor på den här bloggen.
Den här bloggen har jag skaffat eftersom jag vill kunna läsa den om 1-2 år och tänka tillbaka hur vi/jag hade det och självklart för att mina vänner och alla som är nyfikna ska kunna läsa den.
Men viktigast för mig är att ha kvar minnen som nån gång kanske kommer försvinna ur minnet. Man vet aldrig.

Ps. Pappa ringde precis och sa att han precis köpt ngt gott till oss, han vet hur man gör en franzi glad..lalalaa

20:29

Snart har jag läst klart The heroin diaries av Nikki Sixx, när jag började läsa den fick jag tyvärr sluta pga. att jag var tvungen att läsa 2 böcker till skolan och sedan en annan bok som jag beställde och inte kunde vänta med, men nu är det dags att fortsätta. Den är sjuk men riktigt bra. Kan bara säga LÄS den!
Sara ska låna den sen, hoppas hon gillar den också.

Jag känner mig så konstig, snart är det jul och jag känner inte någon julstämning. Fast jag vet att alla andra i familjen känner det och ser fram till jul. Jag gillar jul, jag har alltid gillat det men jag saknar den känslan jag hade när jag var barn. Den kommer förhoppningsvis tillbaka när jag får min egna barn. Nån gång.

Nu kommer lite bilder från skolan


Lucia, så fina!

Titta Robins naglar,haha!

En vanlig måndag i skolan med Stoffiie.

Förövrigt kommer Erika ringa mig inatt, hon är nämligen på i Gbg på Alice Cooper och lovade ringa när han spelar Poison! Även Emma och Henrik är där, jag är är lite avis.

/F♦

17:51

Spelar, städar och lyssnar på bra musik samtidigt, ja ni har hört rätt jag spelar datorspel, sjukt! Jag har aldrig spelat datorspel förutom Sims och det är nu 6 år sen! Haha. Just nu spelar jag Jade dynasty, riktigt kul faktiskt! Men det betyder varken att jag kommer börja spela massa spel eller att jag kommer sitta och spela hela tiden! Jag spelar bara n'är jag har lust och inte har något annat att göra, som nu. Nu har jag något att göra när jag inte kan somna på nätterna. Det känns bra, tack Joel!
Titta vad fin hon är!


Förövrigt så var luciatåget i skolan idag, tänkte ladda upp bilderna senare ikväll. De var riktigt duktiga, Robin och jag kunde inte sluta sjunga" I'ts amazing how you can speak right to my heart.." Haha!

Det kommer ett inlägg lite senare ikväll.

/F♦

22:00

Nu fick jag genom piercingen! Nu är jag ännu lyckligare! Vill pierca mig i tungan och bröstvårtan men frågan är om man vågar det?
Ska läsa lite och sedan krpya ner i sängen, trött fast jag har sovit 13 timmar.

God natt!

18:26

Jag har såååå ont i nacken! Behöver massage, någon?
Tappade min piercing på konserten och nu får jag inte genom den, helvete! Ska till piercaren imorgon hoppas hon kan fixa det! Jag som var så nöjd så.

Men jag kan inte bli arg idag, fortfarande så lycklig! Inte ens en man skulle få mig att må dåligt idag! Och jag blev inte ens arg när jag såg att jag bara hade 38 kr kvar på banken.Eller lite kanske men bara i 2 sekunder.

Plåtning snart igen! Det var svårt att hitta ett bra datum, är rätt upptagen nuförtiden, vill ju hinna träffa alla mina vänner nu innan jul också! Sen ska man ju åka till Berlin efter jul, Jag längtar så!
Nu ska jag dricka te, titta på The simpsons och sen ska man tvätta också! KUL.

/F♦

<3

11 December 2009, vilken dag! Det började med att vi tog tåget från Nässjö, satt med Nadja och lyssnade på musik. Vad lyssnade jag på? In Flames, självklart! Jag kunde knappt fatta att In flames kommer stå framför oss ikväll! När vi väl var i Stockholm hade vi lite svårt med att hitta vandrahemmet, men efter att ha frågat bla. vakter och annat folk kom vi fram till vandrahemmet! Det var fler som skulle på In flames och sov på vandrarhemmet så chefen satt på In flames, så hela vandrarhemmet lyssnade på In flames, haha! Sara och jag började redan headbanga då :D
Vid halv 6 drog vi till Hovet och jag räknade med allt men jag räkande fan inte med att vi skulle stå längst fram! Vi stod längst fram!!!  Man lärde känna en massa trevligt folk som stod med oss! Sjukt bra! Vid 7 började med Maylene and the sons of disaster, de var riktigt coola och bra. Sen kom Everytime I die, skitbra var dom! Dead by april var nästa, alla skrek Buuuuh! Lite elakt, men jag gillar ju inte de så jag ska inte säga ngt! Sen kom Killswitch på scenen,, Gaaaaaaaaaaaaaaah va bra dom var! Gud, vad vi headbangade och skrek! Riktigt jävla bra var dom, och roliga! Haha. Fick en "luftpuss" av gitarristen, han pekade på mig och skickade en puss haha sen fick han en tillbaks! I'm not a groupie ok? Men dte är fördelen med att stå längstfram! Efter Killswitch otroliga spelning kom äntligen IN FLAMES, jag kunde knappt fatta när de stod framför än eller bättre sagt gick det inte att förstå, kunde inte sluta hoppa, skrika med alla andra i publiken, jag var sååå jävla glad! Jag vet inte vad jag ska skriva det var så sjukt bra så det går bara inte att förklara! Jag fick ögonkontakt med alla förutom Daniel. Jag räknde till och med hur många gånger men jag minns inte! JAg kunde alla låtar utantill förutom en som var från 96`De avslutade med "my sweet shadow" Och vet ni vad Anders gjorde då???????????? Gaaaaaah Han pekade på mig, log och blinkade med ögonen!!! Jag pekade tillbaka och log som en pannkaka sen gick han tbx och avslutade låten, fy fan jag dööööör!  Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men det är nog bäst att sluta nu, inte alla vill veta liksom.
Everytime I die var bra, Killswitch var bättre men In Flames var fan bäst. Helt Klart!
Bästa konserten jag har varit på någonsin!!!
Måste tilllägga en sak, Anders är fortfarande sexigast i hela världen!
Jag tog inte med kameran men tog lite bilder med mobilen.





NAIIIIIL
Tack Sara, Sofia, Sanna och Nadja!

Så nu har jag pratat tillräckigt mycket, är fortfarande så otroligt glad! In Flames ska ha uppehåll ett år nu och 2011 ska de släppa en ny skiva om allt blir som planerat.



Ps. Skit i alla stavfel!

10:57

Igår när jag kom hem somnade jag direkt ..sov 13 timmar haha! Men det var sååååå sjukt bra i fredags, det går inte o beskriva med ord!!! Jag ska äta frukost nu och sen kommer ni få läsa ett långt inlägg om hur konserten har varit!

In Flames ♥

23:08

Jag döööööööööööööör!
1. IRON MAIDEN MÖTLEY CRÜE ALICE COOPER OCH FLER SKA SPELA PÅ SONISPHERE!!!!! Det är ju helt sjukt, jag måste dit, vad som än kommer att hända, jag sak dit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. SOM NI REDAN VET SKA JAG SE IN FLAMES OM 24 TIMMAR :D

Det här är bland det bästa jag vet ♥

Gaaaaaaaaaah! Kan inte sluta tänka på det, mötley crüe!!! Iron Maiden??? Shit, måste nog springa lite för lugna ner mig!!

Kommer nte kunna skriva på ett tag nu men skriver så fort jag komme rhem på lördag.
Så Stockholm here we come!!



Ps. Om jag nu komer dö på riktigt, man vet aldrig, Jag älskar min familj mest av allt!!

10:35

Kan knappt fatta att jag kommer se världens bästa band imorgon! Imorgon!!
Idag blir att jobba till kl 9 det är nämligen fika kväll på Klubben med bra musik som Lisa och Thimmie!
När jag komme rhem måste jag packa och sova tidigt. Jag längtar sååå!!
Hittade ett par bilder på FB igen, eller ja dom taggade mig och nu såg jag. Haha.



Nice, verkligen! Kul hade vi iaf. Bilderna är tagna på en efetrfest I Kalmar!

/F♦

20:58

Nalla och jag har lyssnat på wasp hela kvällen, de kommer nämligen till sweden rock! Jippie! :D
Nalla gillar det, hon sitter precis bredvid högtalaren och glor.
Fast hon ser lite arg ut..hm?

Yes en anldening TILL varför man ska gå oå sweden rock! ;)


/F♦

Déjà vu

Har ni någonsin haft en Déjà vu?
Jag antar att alla har haft det nångång men inte alla vet vad det är. Jag tycker att det är så facinerande och har läst en hel del om det så jag tänkte berätta lite för er nu.
Som ni säkerligen vet är "
Déjà vu" franska och bertyder "redan sett".
Men vad betyder det egentligen?
Déjà vu är fernomenet att man upplever något som man bestämt sig ha sett tidigare och ibland kan man (dock sällan) "minnas" vad som kommer ske kort där på.
Det finns en del olika teorier men frågan är vad är sant? Har man upplevt det i ett tidigare liv? Så låter i alla fall den religösa teorin. Men sen finns det ju som sagt många andra teorier men jag tycker den här låter rätt troligt:
Att déjà vu faktiskt har med minnet att göra. Det innebär att en händelse inte registreras i närminnet utan hoppar direkt till långtidsminnet, vilket leder till att man får en känsla av att det som händer runt omkring oss har redan hänt tidigare.
Det är ju mycket möjligt, hjärnan försöker lura en ibland.Är det inte därför man brukar säga att man ska följa sitt hjärta?
Jag läste även att Déjà vu kan vara ett tecken på intelligens men också på schizofreni.
Schizofreni är en svår psykisk sjukdomsom utmärks av varaktiga defekter i perceptionen eller verklighetsuppfattningen. Det betyder att en person som har schiszofreni är en person som lider av vanföreställningar och hallucinationer.

Jag kan få en Déjà vu någon gång ibland, det finns perioder då jag kan få det 2 gånger om dagen men det finns ävern perioder då jag inte har fått det på fler månader, som nu. Det kan va rätt läskigt, speciellt när man vet vad som kommer ske kort där på, man hinner kanppt registerar eller bättre sagt fatta själv, så fort kan det gå.

/F♦

15:15

Det gick riktigt bra i skolan idag, hade matte B och hann med en hel del och på näthandel blev jag också klar med sista uppgiften så jag slutade tidigare. Var hos Erika en stund där även Emma befann sig. Drack te och pratade, mycket trevligt! Stannade inte länge eftersom Erika är sjuk och jag är rätt bra på att smitta mig. Vill absolut inte vara sjuk på Fredag! Tänk att få till exempel svininfluensa nu?! Fy fan det hade förstört allt!
Men som tur är man ju frisk.

Förövrigt ska Erika och Emma se Alice Coope på Måndag! Jag är rätt avis men hoppas att han är bra live och ni kommer ha kul. :)

Jag får be om ursäkt att jag har blivit rätt dålig på att uppdatera och att ladda upp bilder så det blir dags för en bild igen och nästa gång blir det en riktig ful igen!:D

23:05

Var på mötet idag, det blir ju spelning på torsdag, hoppas det går bra!
Så alla är välkomna till Klubben på torsdag klockan 5! :)

Jag var på biblioteket idag och hittade sjukt många bra böcker! Man vet ju inte var man ska börja plus att man alltid måste läsa snabbt, måste lämna tilbaks den ena boken redan om 2 veckor. Jag vill inte ha bråttom. Då är det ju inte kul längre!

3 dagar kvar ♥

10:13

Sitter i skolan och bygger pepparkakshus, eller bättre sagt de andra gör det. Inte kul, inte i så stora grupper iaf.

Har lång lunch idag och det ska tillbringas på biblioteket hade jag tänkt! :) Sen ska vi på föreläsning som tydligen ska gå fram till klockan sex på kvällen. Sen blir det möte vid 7 och så får man ta bussen klockan 21:30.
Lång dag kommer det alltså bli. 

Här har ni en pudding som ni kan titta på fram till nästa inlägg ;)

21:22

Har inte hunnit blogga så mycket idag, måste vänja mig vid skolan igen. Det var jobbigt idag. Speciellt engelskan! Vi får så sjukt många uppgifter känns det som. Har iaf en redovisning bakom mig nu! Blir mycket jobb nu i veckan.
Men vill ni veta en sak? Jag är såååååå glad att Robin är tillbaka i Hultsfred!!!!

Efter skolan var man med Joel, Stoifan, Kian, Sebbe och Emelie..tittade på Lejonkungen och senare fixade vid spel till min dator. Ja, Joel och jag förösker ju hitta gemensamma intressen. Haha! Dock kommer jag aldrig bli berooende! ;)

Jag känner mig stressad och förvirrad, så att det gör ont i bröstet jag hatar det. Men en Kiss platta gör allt mycket lättare!



PS.Kolla in Metallsvenskan10!!!Gah!

09:12

Äntligen har skolan börjat igen! Känns bättre än vad jag trodde!
Kunde som vanligt inte somna inatt, sjukt jobbigt! Kan inte sluta tänka saker och ting. Men jag kom i alla fram till en sak: Han elle ingen. Ja så är det bara. Och om jag nu väntar 1½ år till.

Vi har webddesign men gör ingenting. Alla skrattar och babbla skit, skit kul. Gud vad jag har saknat det här ♥


16:12

På fest

xx: Jag har inte haft sex på 5 veckor och ska inte ha det i framtiden heller. Inte på ett tag iaf.
xxx: Varför inte?
xx:Jag behöver inte det längre!
En annan sätter på den här låten:

xx: Jaa bra! Det är det ända jag behöver, nästan som sex!

På tal om Sex och In flames, om exakt 5 dagar ska vi 5 tjejer se världens bästa band In Flames!! ♥

14:38

På söndagar har man aldrig mkt att skriva eftersom man oftast är hemma och bara tar det lugnt. Det måste finnas sånna dagar också. Speciellt nu när det är vinter är det så mysigt! Ikväll ska jag och mina bröder baka, hihi.
Jag har så söta bröder =)



/F♦

12:00

Good Morning!

Imorgon ska man till skolan igen! Wow efter 6 veckor har man 2 vanliga skolveckor framför mig. Det känns skönt! Jag har saknat en del!! Efter skolan ska man till tandläkaren och sen blir det filmkväll med grabbarna!

Jag ska ta på mig kläder nu och dra ut till mina bröder som åker skridskor, lovat dem att titta på och ta bilder. Tur att det inte regnar. Jag gillar regn men nu tycker jag att det är dags för snö! :)

Vi hörs senare!
/F♦

00:28

Lyssnar på musik som jag brukade lyssna på förr. Som Black eyed peas-Don't lie.
Gud vilken seg dag, jag tappade räkning på hur många gånger jag somnade idag på dagen. Var nära på att åka in till Vetlanda ikväll..men nej jag hade ju bara somnat :P

Men en sak jag har hunnit med:


Mysigt :)
Jag har inget vettigt att berätta för er nu, antar att det nte är så intressant o veta att jag har läst/sovit/jobbat/ätit idag. Haha!

Godnatt!
/F♦

17:06

Igår kväll, Joel berättar något för mig (hemligt)

Franzi: Va? Du skojar?
Joel: Nej han har sagt det många gånger!
Franzi: Joel vad ska jag göra nu?
Joel: Sluta va så sexig Franzi! Peta i näsan!!
Franzi: Men det gör jag ju hela tiden ändå.
Joel: Haha ja jag vet!!

Hahaha!! Tro det eller ej men jag älskar att peta i näsan (Joel för övrigt också).

Fy fan, antingen så är bakis eller mår allmänt inte bra idag. Men det var det värt.
Ska strax börja laga mat :)

Föresten så har jag vunnit ett nattlinne på http://jroom.blogg.se/. Tack!! :)
Nattlinnet ser ut så här:



/F♦

13:16

Hade riktigt kul igårkväll!! Jag behöver verkligen en lite digitalkamera, känner jag! Lärde känna en massa nytt folk.
Det började med att Kian, Oskar och jag drog till Jeff och Simon. Drack, pratade och skrattade en hel del! Sen kom Joel, Rikard,  .....och 14 åringar som vi inte riktigt lyckades bli av med. Så vi bestämde oss dra till puben och ta en öl där istället men precis när viskulle dra kom Hugo och David med en massa killar! Jag fattade ingenting, såg bara en kille med in flames tröja så jag började babbla med honom och någtra till. Sedan bestämde vi oss för att dra på en annan fest, Tobbe som var nykter körde och jag fick sitta längst fram när vi hämtade alla :D
Resten av kvällen pratade man med Adam och fick fotmasage av Tobbe huhu! Ja juste och när dom flesta drog började folk säga att jag är man och heter Franz ...haha det var kul men inget nytt ,på nått sätt blir dte alltid så xD Men det är nog för att jag är MAN!! En riktig man..
Nu har jag för jävla ont i hvudet så Nalla(min katt) och jag lägger oss en stund till.
/F♦

18:59

Nu ska jag strax dra mig till Hultan. Här får ni en konstig bild på mig också, var så god :)


Ps. Jag fattar inte varför jag har "rosa" läppar på bilden :S dom är röda egentligen, aja.
Vi hörs imon!!
/F♦

11:12

God morgon!
Stannade hemma igår, kände mig konstig och trött efter simhallen så jag åkte hem direkt. Hoppas att alla andra hade kul på Metropol. Jag blir säkert snart mer aktiv igen. Men med tanken på att jag egentligen skulle åkt till Örebro idag och jobbat + festat hela helgen får mig att vilja stanna hemma den helgen med. Det hade vatt så kul att åkt upp dit. Men som sagt det får bli en annan gång , folk säger att det blir stor fest i Hultan frågan är bara när?

Igår sa pappa att jag ska skaffa en riktig man som ger mig frukost på sängen mm. Haha finns sånna män/killar ens?

Dags för en "kameran ä en naken man" bild. HAHA


/F♦

22:29

http://vimeo.com/5202050

Titta den här. Den är konstig!

18:00

Någon som tror på att det finns spöke?
Läs inte om du inte tror på "sånt" ..sånt som kallas övernaturligt!
Vi har ett spöke hemma, nu är jag helt säker på det. För att jag kallar det för spöke så menar jag inte att han är ond.
Nej han verkar inte vara ond, men jag vet inte.
Det är så här, jag har alltid känt att någon/något är här. Här i min närhet utan att jag kan se det. Jag kan känna det, läskigt i början men jag är rätt van nu. Det är fortfarande otäckt när det händer nya saker som en natt, då kände jag något igen. Kunde inte sova så jag gick upp och hämtade min katt, hon ville inte sova med mig trodde jag. Hon gick till sängens kant satt sig där, stirrade rakt upp i luiften som att hon ser något. Hon börjar kurra eller vad man ska kalla det för, som att hon gillar det. Jag tog henne tillbaks, men vad gör hon? Hon går till sängens kant igen och gör exakt likadant. Sen dess har jag varit uppmärksam. Min katt reagera på det.
Idag så började in katt glo på mig, så jag gick ner till hene för att klappa henne, sen kände jag något kallt, som att man står vid ett fönster helt plötsligt och vad gör min katt? Tittar på något i luften och följer det med blicken!

Som sagt ni som tycker "sånt" är bara prat osv, ni behöver inte ens fortsätta läsa min blogg för det här kommer inte va det sista jag skriver om övernaturliga händelser.

Mamma och jag sitter i bilen och det ringer
Mamma: Ja?
Pappa: Varför låste du dörren?
Mamma: Jag låste inte, jag har inte ens nycklen med mig. Franzi, låste du dörren?
Franzi: Nej, min nyckel ligger hemma.
Pappa: Det är andra gången nu, då jag vill låsa och det redan är låst utan att någon annan är hemma.

Det är rätt läskigt måste jag säga, det hände idag igen! Vad det än är, mäniska eller en övernaturlig varelse så är det konstigt. Jag vill ha en förklaring! Varför låser någon våran dörr? Någon måste ha låst den inifrån ju, eftersom ingen annan än vi har en nyckel. Och varför?
Om det var "ett spöke" eller något liknande, varför gjorde han så?

Innan vi flyttade hit, bodde 3 systrar här (uppe i huset, där bla. mitt rum befinner sig) den ena systrars pojkvän tog självmord här genom att hänga sig! Grannarna berättade det för ett par månader sen. Kan det vara han?

Behöver ett "spöke" ens vara en död mäniska?

/F♦

08:46

God morgon
Idag ska jag följa med mamma till Oskarshamn och jobba! Hon tog nämligen sprutan igår så hon har ont nu. Känns bra att hle afamiljen tagit sprutan nu, då kan inte jag smitta dom ifall jag skulle bli sjuk! Det är ju det viktigaste, om jag blir sjuk så blir jag det. Då får jag skylla mig själv, men just nu känner jag verkligen att jag inte vill ta den, varför behöver vi ju inte gå in på. För jag är rätt trött på snacket om svininfluensan.
Efter jobbet ska jag upp till skolan prata med Carro om att någon demon följer mig så jag har haft otur hela veckan känns dte som. Nej jag skojar!
Skriver när jag är hemma igen!

Pub ikväll och jag känner mig inte sugen nånstans, vad är det med mig?

/F♦

17:40

Underbart att dricka Capoccino med sin mamma!! ♥
Jag fick precis reda på att jag inte ska till Örebro i helgen pga. något jag inte vill nämna, lite för privat tycker jag. Men ändå något jag förstår helt! Men ska ju ändå dit snart igen!
Men innan dess ska man ju 2x till Stockholm och efter jul blir det Berlin! Det blir rätt mycket så det kan ju va skönt att va hemma i Hultsfred i helgen. Jag får se kanske drar ner till Kalmar på fredag, hälsa på Jini & Co!

Lyssnar på den här just nu, älskar den!!



/F♦

13:40

Nu sitter jag här med blöt och äntligen svart hår igen! Men som vanligt har jag svarta fläckar i pannan. Typiskt! Så jag skippar  det och ta bild en annan dag, när färgen i pannan har gått bort :P

Här kommer resten av bilderna:
Elise och jag, älskar bilden. Dreamteam, hihi!

James Bond med sina kompisar.

Tjejerna, de var så trevliga!

hihi vink vink

Hade så sjukt kul!


Funderar på om jag ska till Hultsfred en sväng idag, eller om jag tar det imorgon, måste fixa lite saker!
Hörs ikväll!
/F♦

______________________

Stannade i Hultsfred inatt, Joel, Kian och jag kollade på Titanic. Kian grät och jag med, Joel vet jag inte, haha! Men jag älskar filmen! Sedan tittade vi på en riktig läskig film, glömde namnet. Men jag ska ta reda på det! Gud den var så konstig! Men Joel är alltid lika gullig när han gömmer sig bakom filten. x)
Sedan titatde vi på bubbelboy, den var rolig. Kian köpte Pizza och Cola med, riktig mysig kväll!
På morgonen blev man väckt av Pk och Jimmy som pratade om spel i 30 min så jag somnade igen och nu är jag äntligen hemma.

Ska färga håret idag igen, duscha och städa lite. Vi får se vad som händer resten av dagen.
Kommer att ladda upp ännu fler Vimmelbilder senare på dagen, vissa av er kanske har sett dom på FB.

Men här kommer en, jag posar med VIP listan haha! Fråga inte varför..


/F♦

_______________

Jag orkar nog inte gå till Hagadal för att simma, sitter hemma en stund till och läser vidare i min bok istället. Den är riktigt bra! Den heter ängel och demon men jag har fortfarande inte fattat varför den heter så eftersom det handlar om en tjej som är kriminalpolis, spännande! Men som sagt har de inte nämnt något om ängel och demon än. Men jag är ju bara på sidan 63.
Idag har jag ju lärt mig en sak, man kan inte lita på någon. Nej det kan man inte. Det är hemskt!
I framtiden kommer jag prata med min katt, om saker ingen annan ska behöva veta.
Fast måste säga att Joel aldrig sagt något till någon heller och han vet så otroligt mycket om mig, samma sak med Alex faktiskt, han vet väldigt mycket om mig och jag är så sjukt glad över att vi är vänner igen!
Ja, man lär sig. Men man blir väldigt besviken.

Ska nu fortsätta läsa och dricka roibos te, gott och nyttigt! ;)

/F♦

_________________

Som ni ser har jag ändrat designen lite. Hoppas ni gillar det!
Jag har lite brottom just nu, ska åka ge mat till en kompis katt, sen åka till Hultsfred, först simma och sen till Joel & Co titta på Titanic! :D
Kommer bli kul!

Inatt drömmde jag att jag sångaren i Dark tranquillity raggade på mig, hahaha!!

Vi hörs ikväll♥


RSS 2.0