pugfoli

Jag har betsämt mig! Jag SKA flytta härifrån så fort jag har slutat skolan!! Jag kommer aldrig klara mig utan mina fina vänner som kommer flytta tbx när vi har slutat. Här har jag ju bara en massa fina minnen och kommer bli ledsen om jag är kvar här ensam. Jag vet inte vart jag ska flytta det beror väl på vart man får ett jobb eller vart man vill plugga vidare. HelstAustralien, Örebro eller ngt helt annat ställe! Men som sagt kan man ju inte betsämma själv.

Imon släpps biljetterna till srf :D

siolölkj

Har näthandel och äter choklad, börjar må illa. Ska till Erikababe efter skolan.
Jag har för första gången i mitt liv träningsvärk i MAGEN! :D haha.
Ska börja jogga igen! Det räcker inte med Pump en gång i veckan. Nej! Jag ska börja jogga så ofta som möjligt + lite sit ups. Ska börja göra mer för hälsan igen! Fan, jag har varit dålig på det på sistone :(

Nu måste jag bli klar med uppgiften , ni får ha det så bra!

/F♦


En bild på Joel, Robin och mig! ♥ Dom är bäst! Beat it!

wertyhnjm,kl

Har rörlig bild, vi är klara med våran film! Ska lägga upp den här på bloggen nästa vecka :)
Ska hitta en bra novell nu för att göra den till en film, någon som har en bra?

Läser den här boken just nu, gissa vad den handlar om?!


Val i Berlin

Har svenska B just nu, fick uppgiften att skriva en krönika. En krönika är en kort personlig text om något aktuellt ämne.

Det här skrev jag:

Val i Berlin

Jag minns förra helgen när jag var i Berlin för att överraska min pappa. Innan jag skulle åka kollade jag på nyheterna, de sa att det är terrorvarning i Berlin i helgen. Jag blev jätteorolig och pratade med mina föräldrar som berättade att det handlar om att skicka tyska soldater till Afghanistan. Eller att inte göra det. Det är det de bråkar om. Ska man fortsätta skicka tyska soldater till Afghanistan?
Höger mot vänster som vanligt. CDU(vänster) säger att de vill fortsätta skicka soldaterna ner dit för säkerhets skull, SPD(höger) säger att man ska sluta skicka de dit eftersom kriget är slut. Det är så jag har hört och jag har läst. Men ändå säger alla olika på något sätt. Jag hade hela resan på mig att tänka på det och kom fram till att jag personligen tycker att man ska sluta att skicka de ner dit. Min kusin går utbildning som soldat just nu och ska ner till Afghanistan i november för första gången, jag är så orolig! Han valde den vägen bara för att han inte har fått en annan utbildning eller ett bra jobb. Det är väldigt svårt i Berlin just nu. Som soldat får man otroligt bra betalt men man vet att man leker med livet och kanske inte kommer levande tillbaks. Jag har en kompis, samma sak med honom men han vill verkligen. Han säger att han vill kämpa för, det är hans jobb och om han dör så dör han som en stolt soldat. På sätt och vis kan jag förstå honom, jag menar Tyskland är tvungen att skicka ner soldater och att han ställer upp som det är ju sjukt bra!
Som sagt nu den 27 september skulle man rösta och CDU vann! Det innebär att man ska fortsätta skicka ner soldaterna. Undrar vad som skulle ha hänt om SPD hade vunnit? Skulle de försökt bomba Berlin? Skulle jag ens leva nu då? Skulle de verkligen? Det låter så otroligt! Jag menar varför? För att vi inte vill riskera våra liv för detta? Är det detta vi är skyldiga dem? Jag har många frågor kring detta men man kan ju vara glad att CDU vann och det inte fanns någon risk att Berlin skulle bli bombad. Men nu ska de fortsätta skicka ner soldater som kämpar för allas liv. Hoppas att kriget snart tar slut på riktigt.


vbnm,.-

..ja som sagt pappa blev jätteglad!Träffade hela släkten,gammla vänner och mina bröder<3  
Helt underbar helg!
Men slutade inte så jävla kul. I Tyskland fick jag byta tåg 5 gånger! Sedan fick jag åka taxi till färjan, fatta va sur jag blev! Jag fixade hela resan själv förutom den biten i Tyskland och vad får man?
Jaja min pappas fru kan tydligen inte sånt där så nästa gång ska jag fixa HELA resan själv!
Sen fick jag springa genom halva trelleborg för att hinna med bussen, vad ser jag? ett helt gäng HIF nånting och 3 polisbilar, jag var en av dom första på bussen som tur, vi var 25 minuter försenade!!Dom där killarna börjar bråka med poliseran och blattar, jag var sååååå arg! Plus att dte lukate spritfis i hela bussen!Men sen fick jag syn på en riktig snygg polisman, blev liiite bättre då. Huhu
Missade självklart tåget från Malmö! Åh nu ska jag inte fortsätta berätta blir bara arg då, men en polisman satt sig till mig på golvet och försökte trösta mig haha! Gulligt! Det muntrade upp mig,trodde ju att jag skulle sitta fast där i felra timmar. :)

Kom hem vid 11 istället för 9 men vad ska man göra?Tack vare en som jobbade där, han var den enda som sa att jag inte behöver betala extra!

Men Det var liksom en impulsiv grej bara för pappas skull <3

Men känns bra o va hemma hos Mamma& Pappa i Sverige :D

Jag älskar klänningen som jag köpte i Berlin! Shit va stökigt det är hemma hos mig :S sry!

dfghjk

Jag är sååå trött! Somnade när jag kom hem efter skolan.
Tänkte berätta lite om Tyskland nu. Det var hur stressigt som helst men lätt värt! Vägen dit tog 14 timmar! Men fördrev tiden med att äta massa mat och titta på film. Äntligen framme hos Mary!

Duscha, bio med vänner och kl 1 var dte dags för nattklubben, dansade till kl4! Skit Kul! På vägen hem träffade jag en man, ni ser honom på bilden, läcker va?


På Lördag vaknade vi alldelse för sent, drog o handlade! Hittade en skit snygg KISS klänning, tights, bh och småsaker! :D
Sen fick jag skjuts till pappa av Marys granne Chris! Pappa blev skit glad!!!GRattis pappa!
Jag skriver mer sen + bilder! :)

Ska tvätta nu wohooo!
/F♦

Hemma!

Äntligen hemma från Tyskland, har mycket att berätta men jag vet inte om jag hinner nu. Har engelska B usch! funderar på att åka hem, mår inte så bra!
Men någon som har förslag vad jag kan redovisa om? Kan vara vad som helst.

Det regnar! Jippie! Jag älskar såna dagar, vet inte avrför folk ser så negativt på regn. Någon som vet?

Nu ska jag gå till bussen.

/F♦


Underbart

Just nu har jag den dära underbara känslan, allt och alla är så underbara. Speciellt du! Jag har nog aldrig träffat en person som dig. Nu inser jag, nu efter ca 4 månader. Sjukt! Jag tänker aldrig ha några förhoppningar.. för mycket som står imellan. Men ändå känns det underbart! Jag vet inte varför, men du är anldningen till allt.
Och jag tror inte att någon förstår vad jag snackar om, som tur!

Såååå mycket på G nu! Och det känns skitbra!

Igår hade vi rörlig bild, vi har inte gjort något på 2 lektioner dvs. 6 timmar men nu!! Är vi nästan klara. Bra jobbat grabbar! ;)


Bilden är från Siestafestivalen, alla hade fett kuL! :D

dfghjkl

Tyvärr så har jag inte varit så aktiv på sistone, men som sagt livet går upp och ner och ibland känner man inte för att skriva pga att man mår för dåligt eller för bra. Mitt problem är bara att jag har varit så orotolig förvirrad på sistone. Jag vet inte vad jag vill! Jag vill veta vad jag vill, men just det där med kärlek! Åh jag vet inte vad jag ska säga för att inte säga FÖR mycket! Men jag kanske borde skippa den delen i mitt liv, ett tag iaf.
Resten av veckan kommer det bli mycket, men på ett positivt sätt!
Och slutet, helt klart bäst! Åker till Belriiiin!! Ska be Joel om att få en massa bra filmer, jag kommer sitta på tåg + bil + färjan sammanlagt minst 10 timmar.

Nu ska jag duscha och sen springa till bussen, Matte B början dagen med!

/F♦

Godnatt

Dagen gick ohört fort!
Skolfoto idag, ser ut som en råtta iår,istället för marsvin.
Lovisa och jag kunde inte låta bli o smygfota personalen!:D
Efter skolan var jag hos Lovisa en stund.. huhu har fullt hela veckan.
Imon blir det Pump, Onsdag Fotosession med puddingarna Erika och Emma och Torsdag blir det körlektion och sedan hänga med Lovisa tills vi ska på möte.
Somnar snart.
Godnatt!
/F♦


Megan Fox

Vackrast!



!!!Hahaha!!!

Jag vet inte vad jag ska skriva, har haft en helt underbar helg eller jag vet inte om underbar är rätt ord. Men jag har haft jävligt roligt! Och det var underbart!
I fredags var det fest hos Emelie och igår hos Matte.
Fredags: Först hos Emelie, sen  hos Erika med Hank och Freddie och vid runt 1 drog jag till Joel för att glo på skräckfilm. Blev mycket prat.
Lördags: Till matte, sen till puben och sen (vet ifan vad klockan var) drog vi tbx till lägenheten med Josse,Kalle, Offe och Jocke men utan matte..haha.
Jag är så jävla trött uuuusch!! Men hade skit kul!
Nu ska jag mysa med Nalla.
HAr beställt biljetterna till Berlin nu också :D
/F♦

Neil

För övrigt så fick jag mejl av Neil igår, bland annat skrev han det här:
Did you know everyone in Russia seems to think that In Flames is the "Best International Act Of The Year!"
Ooooooooooooooh!!! ♥ Puddingarna vann!!


blabla

Oh gud igår hade jag nog världens roligaste samtal med Sara.
Sara:Du vet Bältet som jag hade i helgen?
Franzi: hm...... Ja?!
Sara: Var det snyggt?
Franzi: Hm...nja inte när du hade byxor på dig.

Och helt plöstligt börjar hon skratta som ett marsvin! Hahaha! Tror inte att det låter så kul för er men om ni hade vatt med så skulle ni garvat ihjäl er.




brasa

Är nere o sitter vid brasan med mina föräldrar, kollar lite på youtrube och skrattar ihjäl oss :D
Imorgon blir det fest! Men innan det ska man ha branschkunskap och sen kolla på en lägenhet i Vimmerby med R&R.
Godnatt allihop!
/F♦


En bild på Robin och mig från hultsfredfestivalen :D Fotograf:Sara

strömmande media

Sitter på golvet, lyssnar på twisted sister och tänker tillbaks till Sweden rock. Oooh mäniskor!

Idag har vi vatt på Rockcity och haft strömmande media en hel dag. 3 timmarsföreläsning, rätt segt men man lärde sig en del och efter lunchen kom den praktsika delen. Skit kul! Ska kolla på filmerna nästa torsdag, Thimmie har lovat, eller jag säger att han har lovat. Thimmie sjöng i konstant 3 timmar och vi fillmade och drack massa kaffe och redigerade osv. Oh!! Bästa skoldagen på länge! Som avslutning dansade jag och Amanda framför kameran.
Men när Totte och Amanda sjöng Barbiegirl dog jag lite! HAHAHA!!!!
Jag förväntade mig för mycket med maten, fy. Man ska aldrig ha höga förväntningar.

Nu ska jag städa lite! Hörs sen!
/F♦


Flytta ihop?

Sitter hemma hos Joel och Sebbe. Robin och Borg kom på något as bra! Att vi ska flytta ihop! :D Till Vimmerby tillsammans med en som heter Oskar. Det vore skit nice! Vi ringde precis så vi ska kolla på lägenheten på fredag! Undrar vad mina föräldrar kommer säga om jag nu ska flytta. Vill bara inte att dom ska ta illa upp eller något. Kommer va hemma hos dom ändå rätt så mkt tror jag! Vimmerby är ju inte så långt bort! :D
Vi får se!
Tänkte bara berätta nyheten, nu ska Joel och jag laga mat och röka vattenpipa, mums! Det var länge sen!


Joels älskling på bilden*

piercing?

Jag vill pierca mig!! I bröstvårtan och tungan och kom precis på att jag kan göra det i berlin ju! Där finns ju massa studio där mina kompisar har vatt och piercat sig. Jag får se vad det kostar, vill helst göra 2 med en gång.
Jag kan inte sova :( hjälp! Kanske borde göra engelskauppgiften, brukar bli trött då!! Haha.
NattiNatti!
/F♦


Berlin?

Oooh nu blir det mycket i min hjärna! Vart är min kalender?
Jag har mycket o göra i skolan just nu, men jag känner mig sjuk! Jag hatar det, varför blir jag jämt sjuk? Vems fel är det? Joels?Robins? Freddies? Ja det är ju ni som sjuka så det är erat fel! ;)
Usch men det är inte allt! Vatt hos tandläkaren idag, dom drog en tand, värre än vad jag trodde fy! Plus att jag har mensvärk..finns det något mer man kan klaga på? Nej! Annars är jag lycklig! Ska förhoppningsvis till Berlin den 25 september!! :D
Imon ska jag va med Joel och kolla på massa kärleksfilmer! :) För dom som inte vet vem Joel är, Joel är en utav mina bästa killpolare och vi har massa gemensamt...inte. Men jag älskar han ändå! ;)

Fick ett svar av röda korset, dom frågade vart jag bor ngnstans. Skrev Hultsfred och det är en vecka sen nu. Så verkar ju som att dom blev rädda för att det är så många här som behöver hjälp xD
Men hoppas på att jag får ett svar snart.
Svovmorgon imon=)
/F♦

R.I.P. Patrick Swayze

Skådespelaren Patrick Swayze förlorade kampen mot cancern inatt! :'(
Nu vill jag kolla på Dirty dancing! Oooh..Han var en utav mina favoritskådespelare. Han var bäst.
Vila i frid Patrick ♥


Taste Of Chaos Tour I Stockholm

Jag vet.. det är 89 dagar kvar! Men jag är så pepp nu! Min biljett ligger här och ler mot mig, tågbiljetterna är på väg och hotell är bokat. Vad kan gå fel? Inget, eller jo, jag kanske kommer dö innan.. då kommer jag missa det. Skulle va jävligt synd. Kommer bli bästa dagen i mitt liv, kanske. Ska dit med Sara, Sofia, Sanna och Nadja. 5 tjejer ensam i Stockholm för att se världens bästa band! Och 4 band till.. som är jävligt bra för övrigt. Så jag tänkte skriva ett par rader om banden.

Idag ska jag skriva om:

Maylene and the Sons of Disaster

Maylene and the sons of disaster är ett amerikanskt rock/metalcore band som består av 5 medlemmar.
Har börjat lyssna på dom nu de senaste dagarna och jag är positivt förvånad hur bra dom är!
Titta in den här: http://www.youtube.com/watch?v=pYo8zE8AW-Q
Gud, ju mer jag lyssnar desto bättre blir dom!
Fräschigt, stilligt och rockigt ;)så det ska va!
Kan tänka mig att dom är bättre live än inspelat, kan nämligen tänka mig att man snabbt tröttnar på det. Men kan ha fel har ju som sagt inte lyssnat så mycket på dom än. Men är jävligt pepp på att se dom live!



/F♦


Marabou Digestive

Mums! Sitter på lektion och kan inte sluta äta min choklad. Lovisa sitter bredvid mig, blicken mot skärmen och fnissar lite då och då. Varför gör hon det? Det gör hon alltid. Gulligt, haha.
Jag är så pepp just nu!! 89 dagar kvar sen bär det av till Stockholm!!
http://www.lastfm.se/event/1180924+Taste+of+Chaos+Tour
Kommer bli ett längre inlägg sen när jag kommer hem! Måste ju bevisa hur bra banden är! :D
Sofia, Sara och jag ska göra något galet idag efter skolan, ajjj säger jag bara!

Gå in på www.gaddad.se, skit snygga tatueringar och piercingar! Kul när man inte har något för sig x) Som jag just nu!


/F♦

Party hos Robin

Hade faktiskt jävligt kul igår! :D Här ett par bilder:

Sara, Fia och jag!

glada :)

In Flames fans, vi är som

Ja som sagt äkta syskonkärlek

Det finns många som pratar i sömnen men min vän Robin slår fan alla x)

Dance Dance

Jakob sjöng så fint!

Martin!

Jag och ngns tunga. Haha.


Tack för igår!

Maskerad fest

Skit kul hade vi! Tyvärr så tog jag inte så många bilder, men har för mig att Emma tog rätt många så ska väl be henne och skicka dom till mig sen =)
Men här ett par bilder:
Simon och Henrik!

Haha ni skulle sett mina kläder X)

Puddingar

Freddie

Kärleksparet :))

Som sagt det blir fler bilder sen.
Och ikväll blire det party hos robbiebobiie :D Får se hur det blir, den här gången ska jag INTE blanda min Jäger med apelsinjuice!!

/F♦

GodMorgon

Somnade med huvudvärk och vaknade med huvudvärk. Så jag stannade hemma, skickade ett mejl till Thimmie så det är inga problem. Har helgen på mig för att göra uppgifterna.
Sov tills nu, och nu är det över. Utan emdicin! Ha jag behöver inte sånt skit. Sömn, vatten, grönt te och en nyttig frukost!
Janne och jag har kommit fram till att det är bäst att jag sover hos honom från lördagen till söndagen. Känns mycket bättre så, men det är 6 veckor kvar ..tror jag.För dom som inte har hängt med vad jag pratar om kan alltid läsa tidigare inlägg för att förstå vad jag säger x)
Det kommer hända en massa saker innan. Jag ska plugga satan för att komma ngnstans med körkortet, ska pierca mig, måste planera resan till stockholm med tjejerna..mm.
Oh ja till Stockholm med mina busungar och se In Flames! Finns inget bättre! Eller finns det ngt bättre?
Ikväll blir det maskeradfest, det kommer bli sjukt kul! Antingen blir det Alice Cooper eller Paul Stanley.
Fest på Lördag med, fy jag kommer dö när jag är 30 -.-!



Pumpbumpbuuuump

Vilken dag?! Jag har skrattat ovanligt mycket!! Så jag har ont i huvudet nu och vill bara sova och det ska jag nu! Vad tidigt egentligen, men jag har ju faktiskt tränat idag. HÅRT! Var på Pump, skit kul!

God natt!

/F♦

blalala

Är i skolan och har precis blivit klar med uppgiften i strömmande media. Inte roligt. Men min apelsinjuice hjälpte mig o bli lite piggare idag så jag tänkte massera saras ben idag, hon har ont. Jag gör allt för min saraparaapa!Aja idag blir det Pump = träningsvärk imorgon!

Nu ska jag äta lunch, förhoppnigsvis med mina tjejer på andra skolan ♥

/F♦

För alla som vill se en snygg man.

Trött

Äntligen ligger jag i min älskade säng, lyssnar på White lion- wait! Vill aldrig härifrån, bara blunda och ta en paus från livet. Hoppas det blir en bättre dag imorgon. Vill inte säga att det har varit en dålig dag idag men jag har varit seg och trött hela dagen, det är inte lik mig. Plus att Erika inte vill följa med till Örebro längre.Men det blir o umgås med RobinB. på fredagen istället och det blir minst lika kul!Lördagen vet jag inte hur jag ska lösa det, för då ska jag jobba med Aska prod. Mustasch kommer. det kommer bli askul!
Idag efter skolan blev att dricka te och kolla på film med Robin och senare drog jag till körskolan. Det gick bra men min lärare säger att jag "drömmer" för mycket.Haha.Det är lik mig!
Nu ska jag glo på tv en stund och om inte jag kommer kunna sova inatt(inte ovanligt)kommer jag säkert skriva ett inlägg till.

Natti. /F♦

Praktik

Just nu sitter jag i skolan, vi ska söka praktikplats. Jag ska antingen vara hos Jini i Kalmar som fotograf eller hos Ulf på p3 Live i Göteborg. Det kommer bli kul! Jini är jätteduktig och har fotat mig 2 gånger, tror jag kan lära mig jätte mycket hos henne och Ulf känner jag genom mitt sommarjobb tack vare min Chef Johan! :D

Jag måste hitta Stoffe, ville be honom o instalera ett program på datorn, någon som har sett honom?

Idag ska jag plugga och ta en promenad med Nadja senare ikväll, får se om jag fastnar hos någon efter skolan...hm, måste tvätta tvätt också!

/F♦


Mums

Vilken skön Måndag! Dagen började i skolan med Webbdesign och en varm cappoccino. Härligt! Sedan var jag på besök hos Sara i skolan en stund och sen drog jag hem till Erika(tog ett snack med Tore på vägen, kul o träffas igen , efter typ 2 år?). Hade riktigt kul med Älsklingen! Färgade hennes hår, klippte luggen och hon blev självklart nöjd ;) Började prata om mitt spöke här hemma som jag har döpt till Josef!! Och självklart får vi inget bättre för oss än att titta på en skräckis, som handlade om spöke. Gud va bra den var, men slutet var sorlig.
Sen blev det Pizza ->Emma->Ellinore->Leksaksaffären-> Godis-> Hem->Henrik->Marie->Freddie- >Family Guy osv. Trevligt! Och Marie har slutat röka!!!Stolt!
HAr precis joggat, det känns bra. Har bara jävligt ont i foten fast jag har fått en super skön fotmassage av Emma.

Nu ska jag plugga lite teori till körkortet, har varit alldelse för lat! Körlektion på Onsdag och ännu mer plugg imon på trafikskolan! Tack vare Ulice är jag pepp på att at körkort nu :D

/F♦


Bilden är också från Metalsvenskan xD Erika, Jimmy och jag!Rawr

Juste Erika ska ha privatfest på Fredag med kära och nära, temat är kändis/film!! Haha det kommer bli kul!

Detta fält måste fyllas i

Sitter o äter godis, Mary & jag pratar på skype och kollar på extrem emo bilder! Jag skickade en bild. Mary :"Was ist das" = Vad är det för något? Haha!! Hon fattade helt serriöst inte vad det var!
Gud, vad jag saknar henne, funderar på att åka till Berlin den 25/9, pappa fyller 40! Det är hemskt jag har inte träffat dom på snart 1 år :(

Blev bjuden på Modelcasting här om dan så jag var tvungen o köpa klacksor, ååh dom är så snygga! Men kommer aldrig använda dom ute ju, blir ca 2 meter lång!Haha! :)



Söndag

Jag hatar o vara trött, har vatt det både igår och idag. Men jag är glad, förra veckan trodde jag inte att jag skulle klara av o vara utan honom i över en månad men nu känns det helt tvärtom,jag klarar mig jävligt bra. Och helt ärligt jag är lycklig, det är bra som det är nu. Hoppas inte det inte ändrar sig.

Imorgon ska jag va med Erika-älskling!Bara hon&jag, det var länge sen ♥


Jag&Erika på Metallsvenskan-09

Wrong turn 3?

Tänkte skriva lite om igår när jag var i stan ( Järnforsen) hos Sara. Först åt vi tacos, kollade på wrong turn 1 och pratade, sen började folk ringa att vi skulle komma ner till festen. Innan vi drog blandade Sara en drink, skål! Efter drinken och ölen vi tog var jag helt säker på att det här kommer blir wrong turn 3! Vi var nere hos Malin, hände roliga saker där! Sofia var nog roligast!Senare så gick Sara, tobbe och jag ner till Julia och Linus. Fest! Vi fick för oss och dra till gympasalen, gick genom skogen ...jag väntade bara på wrong turn 3 skulle påbörja och var pepp som fan! Men nej, det blev tråkigt där så vi drog till Malin igen och tog vägen genom skogen. Sen blev det kladdkaka och folk började bli trötta, så vi stack hem och somnade. Tack till min älskade sara :D och nu ska jag försöka komma ihåg alla andra, Malin, Kalle, Calle, Sofia, Elin, Axel plus 2 -3 till, Linus A, Linus, Julia, Therese osv.

Nu sitter jag här och lyssnar på Lamb of god och väntar på att maten ska bli klar som Pappa och jag faktiskt lagade.
Fick nyss ett samtal av kära Sebbe : Hey, Heysan, Hej vad gör du?...balbla..men kom hit? fest? Kom jag betalar bussen, du kan sova hos Joel..blabla. Om inte jag hade vatt så här trött så hade jag nog åkt men nej, är rädd för svininfluensa med x( Kommer ju bli hur mkt folk som helst.

Skriver nog ett inlägg ikväll med.

/F♦


Jag&Sara, gillar bakgrunden med,Haha!


P-pill time, Sofia behövde hjälp.


Ute!


Malin&Jag



01:03

Jag är väldigt trött efter en lång festande resa med otroligt sköna mänsikor. Ska skriva mer imorgon, nu ska Sara och jag sova, dröm sött allihopa!
Frukost imon: chips med dipp, that's life!
Puss
/F♦

Bilden är ca. 3 veckor gammal(i Kalmar), kommer nya imorgon :)


Fredag

Äntligen fredag! Sitter och lyssnar på In Flames, har precis bråkat med min bror som är 6 år och kallar mig för en dumfetjävlako wtf? Jag har 4 bröder och jag minns inte att ngn ut av dom ngnsin vågat säga det i den åldern. Ska kolla på O.C. och äta vindruvar nu och ikväll ska jag till Sara, längtar!
Jag har precis mejlat svenska röda korset, vill bli frivillig. Får se vad dom säger, om det ens går samtidigt man går till skolan mm. Har alltid velat hjälpa mäniskor, så nu ska det bli verklighet hoppas jag. Det finns så många mäniskor som behöver hjälp och som har problem, det är så sorligt så jag hoppas verkligen att jag kan hjälpa.

/F♦



Mysigt

Oh vad jag älskar regn, det är så himla mysigt! Hela dagen har varit mysig. Alex, Robin och jag håller på med ett  grupparbete så vi satt i fikrummet, snackade och drack cappoccino ååh ♥.Joel och jag skulle se på film efter skolan, men han slutade tidigare så jag sa att jag kommer hem sen. Men när jag kom till sebbe och joels lägenhet satt Kian i soffan helt ensam och såg väldigt trött ut. Haha vi satt där och ingen var hemma. Sen kom mina busungar hem plus Kimberly och Ozzy, drog o åt Pizza. Tack Kian :D
Sen hem och kollade på en as bra film ( kommer inte ihåg namnet som vanligt), sen en kärleksfilm som jag sett en gång för länge sen. Och det regnade <3
Sen fick jag inte gå hem, vi bestämde o va lite oftare, dags igen!
Imon har vi bara branschkunskap, hoppas att thimmie är snäll och låter mig lämna skolan vid halv 11 =)
Senare på kvällen ska jag till Sarabarasarabarasara ♥

/F♦

Joel, haha kolla bakgrunden xD


elektronisk musik

Åh jag har ont i hela kroppen, träningsvärk! Men känns nästan lite skönt o veta att det byggs upp muskler. Tänkte jogga men fy fan det går inte. Jag vill verkligen!  Men nu sitter jag o bloggar istället, jag är glad, jag får en kommentar lite då och då, jag upskattar det, jag uppskattar att ni läser min blogg och det syns tydligt i statestiken :)
Men jag har varit arg idag också, när jag kom hem tänkte jag fortsätta med mitt arbete dvs. skriva om elektronisk musiks HISTORIA, om ni söker på det på wikipedia så vet ni vad jag menar! Gud va svårt och jag är inte intresserad ett dugg av elektronisk musik! Tack Gresse ;) verkligen, haha. Skrev från1898 - 1964 och sen tog det stopp.
Vi hade elevråd idag, jag älskar verkligen min skola! Var enda elev får varsina hörlurar nu, det passar bra mina har nämligen gått sönder och det går inte alls bra o koncentrera sig utan musik.
Dagen gick så himla fort idag, kl är redan 8 och imorgon börjar dagen med Strömmande Media, det är iaf roligare än elektronisk musiks historia. Åh!
Nu ska jag ner till mamma och prata lite, sen ska jag beställa lite från H&M, håller bli kallt nu ju.
Höst ♥

/F♦


Upp och ner

"Upp och ner" kan tolkas på olika sätt. Man kan börja tänka på sex helt plötsligt. Men jag syftade på att min dag har varit "upp och ner", det har inget med sex o göra..tyvärr. Nej men dagen började som sagt med svenska, det gick bra. Sedan hade vi Rörlig bild och det var inte kul! Jag är så trött på att filma och skriva manus blabla.. plus att min grupp verkar inte ha varit på bra humör idag. Efter skolan var Sara och jag hos läkaren, tack att du följde med gumman. Har såotroligt ont just nu. Men ändå, Kl 17:15 var det dags för "Pump"! Ett bra träningspass med ca. 15 tjejer och en kille!!Jävligt kul men otroligt trött nu.Nästa vecka på torsdag kör vi igen!
Min älskade katt Nalla ligger här vid mig och snarkar, hon brukar somna när jag sätter på Marilyn Manson. Varför?
Nu har vi det igen, Sex. Syftade självklart inte på att jag brukar sätta på MarilynManson för att min katt ska kunna somna.
Hur många gånger om dagen tänker folk på sex?
Kan man ju undra..aja det här ska ju inte bli någon sexblogg.
Tillbaks till MArilyn Manson, han får mig absolut inte tänka på sex för övrigt. Dock gillar jag hans musik, han har en hel del bra låtar, som "the beautiful people". Synd att jag inte var på metaltown iår, missade marilyne, slipknot och all that remains :(
Nu ska jag sova medans min katt redan drömmer om Marilyn.
God natt
/Franzi♦

In Flames

God Morgon
Sitter i skolan och har svenska B. Men just nu har vi rast så jag sitter här med en kopp grönt te och lyssnar på världens bästa band ,enligt mig! In Flames! Alla verkar vara trötta idag, så tyst i klassrummet, hm? Var är ALex? Inte kul o dricka sin te ensam ju! Ah, tillbaks till In Flames. Vad ska jag säga? Jag skulle kunna skriva en hel bok om In Flames så det kan bli lite svårt nu. Jag och 4 polare ska se dom i Stockholm den 11 December. Ståplats! Det var nästan slutsålt men vi hade tur <3 Gud vad jag längtar! Såg dom på Sweden rock iår och det var så sjukt bra!
Efter skolan ska vi träna " pump" Tjejerna och jag :)
Nu tillbaks till lektionen!

Jag & Anders Friden
På p3 guldgalan 17 jan 2009

/Franzi ♦

RSS 2.0